Werken bij Market Plaza

Market Plaza is dé markt(plek) waar je al je winkelgemak onder 1 dak vindt. Market Plaza is gevestigd in Bruinisse en Burgh-Haamstede en omvat de formules Albert Heijn, Etos en Gall&Gall. Met Market Plaza willen wij de verwachtingen van onze gasten overtreffen.

Als werkgever biedt Market Plaza een prima mogelijkheid om werkervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen. Samenwerken en elkaar helpen zijn belangrijke kernwaarden. Bij Market Plaza maken mensen het verschil!

De 5 voordelen van werken bij Market Plaza

Ruime openingstijden dus ruime werktijden

Werken bij Market Plaza is altijd gezellig en levert je heel wat op maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en school. Daarom kun je bij ons al aan de slag in een bijbaan vanaf vier uur per week. Er is altijd wel een geschikt moment te vinden, want onze winkel is zeven dagen per week open!

Leuk bijverdienen en vele extra’s

Als je bij Market Plaza werkt kun je lekker bijverdienen daarnaast ontvang je nog eens vele extra’s. Je krijgt ADV en vakantie uren toeslag. Dat is bij elkaar ruim 18% extra. Kassa!
Daarnaast ontvang je zondag toeslag, korting op AH mobiel en korting op verzekeringen.

Korting op je boodschappen

Wist je dat ik ook korting op mijn boodschappen krijg? Als je bij Market Plaza werkt krijg je korting op je boodschappen bij Albert Heijn. Dat is nog eens leuk!! Wel je bonuskaart meenemen natuurlijk 😉

Leuk & gezellig team

Als medewerker bij Market Plaza werk je in een hecht team dat perfect op elkaar ingespeeld is. De sfeer is altijd goed en onder elkaar is het altijd weer gezellig!

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Bij Market Plaza zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Wat dacht je van het verzorgen van proeverijen, BHV-er, NiX18 coach worden, doorgroeien naar Teamleider of zitting nemen in de OR.

 

Kortom… genoeg redenen om ons team te komen versterken, toch? Bekijk hieronder het aanbod van onze vacatures en reageer snel. Misschien mogen we jouw dan binnenkort wel binnen ons team verwelkomen!

Market Plaza is altijd op zoek naar talent. Staat jouw gewenste functie er niet tussen.
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Saskia Maljers, HR manager, saskia@marketplaza.nl