VAKANTIEBAAN

Ben jij toe aan een vakantie aan de Zeeuwse Kust en weet je nog niet goed hoe je deze gaat betalen? Kom dit jaar dan naar Burgh-Haamstede of Bruinisse!

Bij het Albert Heijn filiaal van Market Plaza kan je geld verdienen voor een welverdiende vakantie. Overdag naar het strand en ’s avonds een paar uur vullen, zodat je ook nog kan genieten van het nachtleven in Renesse!

Werken bij Market Plaza verdient goed. Het uurloon voor een 18-jarige is € 5,29, 19-jarige € 6,19 en ben je 20 jaar dan ontvang je al € 7,74 bruto per uur. Daarbij wordt het loon nog eens verhoogd met vakantie, ADV en vakantietoeslag waardoor je loon nog ruim 25% hoger wordt. Als vakantiemedewerker heb je bij Market Plaza dan ook nog recht op toeslag voor het werken op zondag of ’s avonds na 10en. Tel maar uit je winst!

In de vakantie kan je werken als vulploegmedewerker, caissièr(e) of verkoper. Je krijgt een korte opleiding, die past bij het werk dat je gaat doen. Omdat de winkels 7 dagen in de week van 08.00 tot 22.00 uur geopend zijn is er genoeg keus qua werktijden. Meestal werk je in een shift: een korte dienst van 3 tot 5 uur, en vaak zonder pauze. En voor de workaholics onder ons is het in de zomerperiode ook mogelijk om 40+ uur te werken.

En mocht je ons na de vakantie niet willen verlaten: vertel het aan je leidinggevende en je hebt in no-time een nieuwe bijbaan😊!

  • Beschikbare tijden